Hvem er vi?

Hos Budolfi Søvncenter i Aalborg tager vi os af udredning og behandling af patienter med søvnforstyrrelser som fx snorken og søvnapnø. Vi har vi mange års erfaring med behandling af søvnproblemer og vores know how kommer hver dag vores patienter til gode via en hurtig og præcis udredning og en optimal behandling.

Snorken kender vi alle mere eller mindre til. Nær ved halvdelen af alle voksne mænd snorker, og der anslås at 10-20% snorker hver nat. Frekvensen stiger i takt med alderen og stadig flere kvinder rammes af samme symptomer. Søvnapnø er også ret udbredt, med en forekomst på 2-4% blandt mænd og 1-2% blandt kvinder.

Snorken er ikke blot forstyrrende for omgivelserne, men nok også den mest udbredte grund til dårlig søvn. Vi har brug for en god og dyb søvn for at kunne fungere om dagen. Søvnapnø derimod kan udgøre et sundhedsproblem og associeres med øget tendens til hjertesygdom og diabetes.

Udredning, behandling og opfølgning foregår ved vores øre, -næse- og halslæger, samt klinikassistenter i klinikken, som du finder på Budolfi Plads 1 i Aalborg Centrum. Vores søvncenter ligger i samme bygning som vores øre, næse og halsklinik.

Mød personalet

Peder Chr. Frandsen

Peder er uddannet læge fra Aarhus Universitet i 1987 og som speciallæge i øre-, næse- og hals sygdomme og hoved-halskirurgi fra Aalborg Universitet. Peder har over 25 års erfaring, som praktiserende speciallæge. 

Peder udfører undersøgelse, diagnostik og behandling af søvnsygdomme.

Pascal A. Bonvin

Pascal er uddannet læge fra Basel Universitet i Schweiz i 1996 med speciallæge-uddannelse i øre-, næse- og halssygdomme og hovedhalskirurgi fra Århus, Aalborg og Odense Universitetshospital. Pascal har mere end 15 års erfarring som speciallæge.

Pascal udfører undersøgelse, diagnostik og behandling af søvnsygdomme.

Mikkel A. Bruhn

Mikkel er uddannet læge fra Aarhus Universitet i 2005 med speciallæge-uddannelse i øre-, næse- og halssygdomme og hoved-halskirurgi fra Aalborg Universitetshospital. Mikkel har mere end 10 års erfaring som speciallæge.

Mikkel udfører undersøgelse, diagnostik og behandling af søvnsygdomme.

Janus Bo B. Jespersen

Janus er uddannet læge fra Aarhus Universitet i 2006 med speciallæge-uddannelse i øre-, næse- og halssygdomme og hoved-halskirurgi fra Aalborg Universitetshospital. Janus har mere end 10 års erfaring som speciallæge.

Janus udfører undersøgelse, diagnostik og behandling af søvnsygdomme.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.